Melyik bőrtisztító eljárást válasszam?

Bőrápolási rutinunk segítségével hosszabb távon tudjuk megőrizni fiatalos külsőnket. Ehhez a különböző krémek, kozmetikai eljárásokat, ablatív vagy non-ablatív kezeléseket alkalmazhatjuk. Bármely beavatkozást is használjuk, a bőrtisztításról sem feledkezhetünk meg.

A megfelelő előkészítés nélkül ugyanis a további kezelések nem lesznek annyira hatékonyak. Az aesthetica.hu arcfiatalító és bőrmegújító eljárásai között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Cikkünkben a bőr előkészítésére használt CarbonPeel és DermaClear kezelést hasonlítottuk össze, hiszen bár mindkettő segíti a mikrótűs vagy lézeres bőrmegújító beavatkozások hatékonyságát, mégis teljesen különbözőek. Az Aesthetica Orvosi Központban tudnak segíteni, melyiket válasszuk.

Bőrápolás alapja a tisztítás

Feszesebb, üdébb és tisztább bőr eléréséhez a megfelelő bőrápolás elengedhetetlen. A CarbonPeel és a DermaClear eljárás közös pontja, hogy a bőr felszínén fejtik ki hatásukat. Mindkét kezelés fájdalommentes módon tisztítja meg a bőrt, ragyogóvá varázsolva megjelenésünket.

A két eljárás közötti különbségek közé sorolhatjuk, hogy a CarbonPeel során lézeres felszíni hámlasztás történik, mely egyedülálló szénmaszk felvitelével egészül ki. A DermaClear hidrodermabrázió és savakkal együtt működő eljárása során pedig kellemetlen bőrpír nélkül hámlasztja, táplálja és frissíti a bőrt.

A CarbonPeel eljárásról

Az innovatív és csúcsminőségű Alma-Q lézergép és egy speciális szénmaszk ereje ötvöződik ebben a kezelésben. Kiválóan alkalmas a pigmentfoltok, akné és tág pórusok eltüntetésére, illetve a bőr struktúráját is javítja. Gyulladáscsökkentő hatással bír, ezért a problémás bőrt kiválóan ápolja. Mivel a bőrt ragyogóvá varázsolja, a hollywoodi sztárok is előszeretettel választják ezt a beavatkozást.

A kezelés kollagénstimulációval hat a bőrre, így az rugalmasabbá, feszessé válik, a finom ráncokat csökkenti. Mivel a beavatkozás során nem sérül meg a bőrfelszín, így bármely évszakban elvégezhető a kezelés.

Bőrtípustól és korosztálytól függetlenül kiválóan alkalmas a bőr előkészítésére további eljárások előtt. Az alig 20 perces beavatkozás során pórusminimalizáció után, gyulladáscsökkentő hatású lézert alkalmaznak.

A DermaClear kezelésről

Ez a mélytisztító kezelés hidrodermabráziós módon tisztítja meg bőrünket. Kíméletesen szabadítja meg a pórusokat a szennyeződésektől, mindezek mellett pedig táplálóan és hidratálóan hat bőrünkre.

Az elhalt hámsejtektől szabadítja meg bőrünket. A kezelés nemcsak a professzionális egyéb beavatkozások előtt használható, hanem az otthoni bőrápolás hatékonyságát is elősegíti, hiszen segítségével a megtisztult bőr jobban felszívja a hatóanyagokat.

A beavatkozás menetét tekintve először a pórusmegnyitás és a felszíni bőrcsiszolás történik meg, majd ezt követi a savas hámlasztás, pórustisztítás. Végül a hatóanyag-bevitel és a hidratálás zárja a kezelést. Eredménye egy selymes tapintású, puha bőrfelület.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)