Egy kiegészítő, ami hozzáad a fürdés élményéhez

Mi sem kellemesebb, mint egy fárasztó nap után átengedni magunkat a pihenés örömeinek, ezt pedig miért ne tehetnénk meg a fürdőszobában? Elvégre itt is van lehetőségünk arra, hogy kipihenjük a fáradalmainkat és feltöltődjünk a következő napra.

Ehhez nem kell mást tennünk, mint forró vizet engedni a kádba, és megmártózni benne egészen addig, amíg jólesik. Az élmény azonban csak akkor lesz tökéletes, ha miután végeztünk, akkor például a MÖBELIX kádkilépőinek egyikére tudunk rálépni.

Nagyon fontos, hogy egy kellemes érzetet nyújtó szőnyegre érkezzünk meg, ha ugyanis a hideg csempére lépünk ki, vagy a papucsunkat kell keresgélnünk, hogy rögtön belebújhassunk, az nagyon bosszantó tud lenni és könnyen el tudja rontani az élményt.

A fürdés egy igazi élmény

Tény, hogy nem mindenki van oda a fürdésért, sokan ugyanis jobban szeretnek inkább zuhanyozni. Akik viszont igen, ők semmi pénzért nem mondanának le róla! A legtöbb esetben ugyanis nemcsak arról van szó, hogy lemosakodunk, hanem relaxálunk is egyben, a forró víz, a kellemes illatú habfürdő és a hangulatvilágítás – esetleg gyertyafény – ugyanis segít ellazulni.

Fürdés után hova lépünk ki?

Amikor pedig feltöltődünk, jöhet a törölközés és a kádból való kilépés, ideális esetben egy kádkilépőre, ami pontosan ott van, ahol lennie kell: közvetlenül a kád előtt. Lényegében ez az utolsó mozzanat, ami nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy elégedetten és kipihenten távozzunk a fürdőszobából.

Ha azonban nincs kádkilépőnk, akkor marad a hideg csempe, amire nem túl kellemes érzés rálépni, arról nem is beszélve, hogy könnyen elcsúszhatunk rajta. Miután a forró víztől felhevült testünk hozzáér a hideg felülethez, könnyen meg is fázhatunk.

A harmadik opció az, hogy ha a közelben van a papucsunk, akkor megpróbálunk abba belelépni, ami vagy sikerül vagy nem. És ha sikerül is, de nem tudjuk rendesen megtörölni a lábunkat, akkor vizes lesz a papucsunk, aminek nem fogunk örülni.

A fürdőszoba esztétikájához is hozzájárul

A fentiekből látható, hogy kényelem tekintetében mindenképp szükség van a kádkilépőre, messze ez a legoptimálisabb megoldás. Az már csak egyfajta plusz, hogy amellett, hogy puha, meleg és nem utolsósorban csúszásmentes felületet biztosít a kádból való kilépéshez, jelentős esztétikai értéke is van.

Ezzel hozzájárul ahhoz, hogy a fürdőszobánk maradéktalanul elnyerje a tetszésünket, és szívesen időzzünk ott például amikor egy pihentető fürdőt veszünk.

Nem vitás, hogy otthonunk egyik legnagyobb jelentőséggel bíró helyisége a fürdőszoba, ami nemcsak a mosakodás, fürdés, hanem a pihenés színhelye is egyben. A fürdés például egy rendkívül nyugtató, szinte meditatív állapotot előidéző tevékenység is lehet, amit egy kellőképpen puha kádkilépő garantáltan meg tud koronázni.

Már csak meg kell találnunk a minden szempontból tökéletes változatot, de e tekintetben nem lesz nehéz dolgunk, ugyanis a MÖBELIX kádkilépő kínálatában hamar rábukkanhatunk az “igazira”.

Hirdetés (X)