A KapcsolatNavigátor segít, hogy zöld ágra vergődj a házasságodban!

Manapság nagyon sokan küzdenek párkapcsolati nehézségekkel és konfliktusokkal. Sokan nem tudják, hogy pontosan mit kellene tenniük annak érdekében, hogy igazán harmonikusan és kellemesen teljen az életük választott párjával. Mit kell tenni annak érdekében, hogy a párkapcsolati válság ne merülhessen fel?

Mi a teendő, ha már problémák merültek fel? A KapcsolatNavigátor segítséget fog tudni nyújtani nekünk abban az esetben, ha problémáink merülnének fel a kapcsolatunkban.

Hogyan dolgoznak a szakemberek a párokkal?

Mindig megpróbálják feltárni, hogy mi a probléma oka, gyökere – és ennek megfelelően egyéni foglalkozást biztosítanak, nyújtanak a hozzájuk érkező embereknek. Nincs két egyforma eset – és ennek köszönhetően, két egyforma terápia sem létezik. Mindig meg kell próbálni megtalálni a megfelelő összhangot.

Mennyi egy ülés díja?

Mennyibe kerül egy ülés Magyarországon? Ez attól függ – hogy ki az, aki elvállalja a  munkát, mennyire specifikus tudásra van szükség és hogy pontosan mi a probléma. Nagyjából 12-40.000 Ft között mozog egy pár coaching ülés ára Magyarországon – de ez mindig az adott esettől függ pontosan.

Solo és duo coaching – mi a különbség?

Miben tér el a solo és duo coaching – miben mások ezek? Az egyik esetben csak egy egyénnel foglalkozik a szakember, a másik esetben pedig a párral. Ennek köszönhetően más felelősség és szakmai feladat hárul arra, aki ezt a munkát elvállalja.

A coaching munka nem egyszerű – és nem is biztos, hogy erre van szükség, sokszor a mediáció célravezetőbb vagy a tanácsadás.

A legtipikusabb problémák – melyekkel őket szokták keresni

Mik a legtipikusabb problémák, melyekkel a KapcsolatNavigátort szokták megkeresni? Íme, írjunk össze ezek közül néhányat.

Nem találsz magadnak házastársat. Ez egyre gyakoribb problémája társadalmunknak. Sokszor tényleg a válogatós gondolkodás áll a háttérben, másszor pedig az a probléma, hogy nem tudni, hogy mi lenne a megfelelő az adott egyén számára.

Kevés az időd a családodra. Sok a munka? Akkor valamin változtatnod kell. Vagy a jobb időgazdálkodás, vagy a kevesebb munkavégzés lehet a kulcs, de valamit tenned kell annak érdekében, hogy a probléma megszűnjön.

Nem úgy alakul a nemi életed, mint korábban. Az évek előrehaladtával ez természetessé válik – hogy a közös együttlét már nem olyan, mint előtte.

Kép forrása: Homethods.com

Hirdetés (X)